hotell

Hitta boende på Mallorca

Hitta Hotell

När man ska hitta hotell så rekommenderar vi Hotels.com. De har väldigt bra utbud och låga priser med prisgaranti.

hotels.com

 • Prisgaranti & alltid låga priser!
 • Få Geniusrabatt vid flera bokningar
 • Betala vid resa på de flesta boenden!
 • Gratis avbokning på de flesta boenden!
 • Omdömen från egna gäster och TripAdvisor!

Hotell på Mallorca!

Mallorca besökt årligen av 10 miljoner turister och utbudet av hotell och andra boenden är enormt. Här hittar man allt från billiga lägenheter till lyxhotell. Olika resmål har olika inriktningar och det finns hotell för alla smaker.

10 Bokningstips för Boende

 1. Hitta utbud! I de flesta fall är det bäst att använda någon av de stora bokningstjänsterna (se nedan) för att se vad det finns för utbud.
 2. Filtrera och sortera! Vanligtvis är utbudet väldigt stort om man inte har valt en mindre ort, så man kan behöva begränsa sökningen. Man kan då filtrera på det man tycker är viktigt, t ex pris, antal stjärnor, kundomdömen, typ av hotell (t ex familjevänligt, adult, boutique, spahotell), gratis Wi-Fi, m.m. Resultatet kan sedan sorteras på t ex gästbetyg, pris eller popularitet.
 3. Jämför priser! Samma hotell kan kosta olika mycket beroende på var man bokar. Se till att du använder en bokningstjänst med låga priser och gärna prisgaranti.
 4. Läs omdömen! Hos de flesta bokningstjänsterna finns det omdömen från tidigare gäster. Detta är väldigt nyttigt och ger ofta en tydligare bild av vad man kan förvänta sig för kvalité. Läs speciellt de negativa kommentarerna och fundera på om det är saker som du skulle kunna tycka är ett problem eller ej.
 5. Kolla på bilder! Bilder säger mer en tusen ord och ger snabbt en känsla av boendet. Främst bör man kolla på bilder på de rum man är intresserad av, men det kan även vara intressant att titta på bilder på entré, lobby, gym, spa, poolområde och restaurang för att få en bättre bild av boendet.
 6. Kolla exakt läge! Ta reda på hur långt det till t ex strand, centrum, restauranger och aktiviteter ni är intresserade av. Det kan även vara klokt att undersöka vad som ligger granne med byggnaden, så man inte blir överraskad av en bullrig väg eller ett högljutt nattliv om man vill ta det lugnt.
 7. Jämför rum! Vanligtvis finns det ett flertal olika rum på boendet man är intresserad av. Titta på bilderna och bestäm vad som passar er! Priset på ett rum påverkas bl a av storlek, utsikt, balkong, våningsplan, typ av säng, badkar och TV .
 8. Välj matpaket! Ofta går det att välja olika matpaket om man bor på hotell – t ex frukost, halvpension eller all-inclusive. Jämför priser och fundera på hur mycket ni vill äta på hotellet respektive ute på restauranger.
 9. Kontrollera vad som ingår! Vanliga saker som man kan vilja ha är Wi-Fi, Air Condition, parkering, barnpassning, spjälsäng, hårtork, strykbräda, badkar, gym, spa och kök. Information om vad som ingår finns i beskrivningen av hotellet och respektive rum.
 10. Kontrollera bokningsregler! Ofta kan man välja om man vill kunna avboka eller ej. Avbokningsmöjlighet kan vara nyttigt ibland, men man får räkna med att det kan kosta några hundralappar extra. En annan möjlighet som ofta erbjuds är att man kan betala först vid resetillfället. Detta behöver inte kosta extra och kan speciellt vara skönt om det är långt tid kvar till resan.

Fler alternativ

Det finns många fler alternativ hur man hittar boende på Mallorca. Nedan följer några av de bästa tjänsterna.

interhome

Interhome erbjuder kvalitetssäkrade semesterhus och lägenheter. Interhome har höga omdömen och är världsledande med totalt 33 000 semesterbostäder i 31 länder.

Sembo är ett bra alternativ om du är intresserad av semesterhus och lägenheter (de erbjuder även hotell och flyg). De har prisgaranti och möjlighet att betala vid resetillfället.